Щоб розпочати знайомство з ІТ, необовʼязково одразу купувати надскладні платні програми. Спробуйте свої сили з безплатними курсами від Prometheus. 

📌 «Основи Web UI розробки 2022‎» 

Вебпрограмування, або веброзробка, охоплює процеси створення вебпроєктів і додатків: дизайн та верстку сторінок, роботу з серверною і клієнтською частинами. З результатами такої роботи ми стикаємося щодня: це звичні нам соціальні мережі, сайти електронної комерції типу Amazon, а також різноманітні сайти-візитки та корпоративні сайти. Курс розрахований на новачків у сфері IT, які не мають попереднього досвіду роботи й навіть базових знань.

📌 «Основи інформаційної безпеки‎» 

Стрімкий розвиток інформаційного суспільства створює нові загрози в нашому житті. Мільйони людей користуються комп’ютерами, знають про існування вірусів, але не розуміють, як себе убезпечити від їхніх дій. На курсі ви дізнаєтеся про сучасний електронний світ, а також про те, як вижити в океані існуючих кіберзагроз, захистити свої особисті дані та фінанси.

📌 «Основи програмування CS50 2019‎» 

Давно мрієте навчитися програмувати? Хочете писати код, але не знаєте, з чого почати, та вважаєте комп’ютерні науки надскладними матеріями? Ми розв’яжемо ці проблеми лише за 11 тижнів! Курс «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі. 

📌 «Вебпрограмування з Python та JavaScript CS50‎» 

Курс є продовженням легендарного курсу «CS50: Основи програмування» від Гарвардського університету, який вважається найкращим курсом для опанування комп’ютерної майстерності у світі та доступний на нашій платформі в перекладі українською. Разом з викладачами курсу ви перейдете на новий щабель та навчитеся працювати над створенням програм та застосунків для веб. 

📌 «Основи тестування програмного забезпечення‎» 

Курс розрахований на людей, які не мають досвіду роботи в ІТ-сфері чи відповідної освіти. Він охоплює базові знання, необхідні тестувальнику програмного забезпечення. Навчальна програма курсу розроблена викладачами LITS із врахуванням їхнього багаторічного досвіду роботи на комерційних проектах в ІТ. 

📌 «Word та Excel: інструменти і лайфхаки‎» 

Уміння працювати з текстовим редактором Word та табличним процесором Excel не повинні обмежуватися первинними навичками зі звичайного набору тексту або використання функції суми для підбиття підсумків електронної таблиці. Навчіться вправно та грамотно працювати з Word та Excel.

📌 «Основи Web UI розробки 2020‎» 

Веброзробка – це нескладно! Цей курс допоможе вам розібратися у вебпрограмуванні та навчитися базово кодити лише за 5 тижнів.

📌 «Основи програмування на Java‎» 

Java є однією з найпопулярніших мов програмування. Ядро мови використовується при розробці Android-додатків, а також в веб-розробці (а саме в серверній частині). Якщо ви новачок в програмуванні на Java, цей курс стане чудовим стартом.

📌 «Візуалізація даних‎» 

Окремим напрямком науки про дані є методи візуального представлення даних. Для фахівця-аналітика вкрай важливим є вміння представити, візуалізувати результати свого аналізу. Не менш важливим, а часто найбільш ефективним способом вивчення даних є візуальний аналіз. Дізнайтеся, як правильно кодувати дані у візуальній формі.

📌 «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R‎» 

Математична статистика та найбільш сучасна і популярна мова програмування R – це базовий інструментарій, яким повинен володіти будь-хто в галузі науки про дані. Курс присвячений основам отримання результатів, які ґрунтуються на статистичному виведенні. В якості практичної складової використовується мова R.

Обирайте свій курс, розпочинайте навчання і свій шлях в ІТ!

Останні записи блогу

Інсайти з навчання

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…

Як налаштувати бізнес-процеси, щоб вони працювали?

Поради від Наталії Заверухи про організацію бізнес-процесів в умовах війни Що таке бізнес-процеси та яка…

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…