Березневий дайджест курсів на Prometheus та Prometheus+ 

Обирайте свій і розпочинайте навчання!

Безплатні курси:

 

📌 Онлайн-інтенсив «Знайомство з IT: тест-драйв професій‎» від Prometheus та спеціалістів провідних ІТ-компаній України — EPAM, Ciklum, SoftServe, GlobalLogic

Ви зможете на практиці познайомитися з основними ІТ-професіями: UX/UI дизайнер, front-end розробник, програміст, тестувальник, DevOps-інженер. 7 живих вебінарів відкриють для вас реальність IT: зʼявиться чітке розуміння, як працює сфера, як створюються круті цифрові продукти і як ви можете стати частиною цього світу.

📌 «Основи Linux»

Курс для початківців надасть міцну теоретичну базу Linux. Ви навчитеся використовувати як графічний інтерфейс, так і командний рядок в основних сімействах дистрибутивів Linux. 

📌 «Git для розподіленої розробки програмного забезпечення» 

Курс підійде для слухачів, які мають досвід розробки на будь-якій операційній системі. На курсі ви дізнаєтеся, що таке Git, як ініціалізувати репозиторій, вносити до нього зміни, знаходити помилки у своїй та чужій роботі та здійснювати основні процедури Git.

📌 «Основи Kubernetes»

Курс розрахований на користувачів із базовими знаннями інтерфейсу командного рядка Linux (CLI), а також розумінням контейнерних технологій.

📌 «Як адаптуватися на новому місці? Курс психологічної реінтеграції ВПО‎» 

Курс допоможе внутрішнім переселенцям отримати якісну психологічну підтримку під час реінтеграції до нового життя. Навчання буде корисним безпосередньо внутрішньо переміщеним особам та членам їхніх родин, а також представникам громадських об’єднань, волонтерських, державних та місцевих установ, що співпрацюють із ВПО.

📌 «Адаптація до цивільного життя. Курс для ветеранів та ветеранок‎‎»

Курс від Prometheus та Veteran Hub присвячений адаптації та поверненню ветеранів та ветеранок до цивільного життя після проходження військової служби.

📌 «Сам собі терапевт. Інструменти психологічної самодопомоги для ветеранів та ветеранок‎»

На курсі досвідчені спеціалісти розкажуть про техніки, за допомогою яких можна впоратися з тривогою, гнівом чи апатією, а також про навички управління внутрішньою напругою та спостереження за власними думками. Курс розрахований на ветеранів, які наразі не беруть участі в бойових діях та перебувають у відносній безпеці.

📌 «Як пережити війну разом: курс для родин військовослужбовців, ветеранок та ветеранів‎»

Курс навчить долати щоденні виклики та будувати нормальні стосунки при ненормальних подіях. Лектори докладно пояснять механізми психіки, що включаються у стресових умовах, навчать обирати корисні стратегії поведінки, а також передадуть досвід тих, хто вже проходив цей важкий шлях.

📌 «Успішний стартап: від ідеї до масштабування‎»

Курс створений командою експертів Українського фонду стартапів на чолі з міністром цифрової трансформації України Михайлом Федоровим. Розробіть план дій для розвитку власного стартапу.

📌 Стипендіальна програма від Google.org: опануй IT-професію! 

Програма надає безкоштовний доступ до Професійних сертифікатів від Google на Coursera. Це ваша можливість отримати затребувану професію в сфері IT чи Digital Marketing.

📌 «Як протидіяти сексуальному насильству, пов’язаному з війною, та професійно надавати допомогу постраждалим: керівництво для фахівців та фахівчинь‎»

Курс є універсальним посібником для спеціалістів. Він складається з теоретичної основи та практичних компонентів, спрямованих на покращення ідентифікації, документування та навичок спілкування спеціалістів із постраждалими особами.

📌 «Як протидіяти сексуальному насильству, пов’язаному з війною, та надавати допомогу постраждалим: що має знати кожен та кожна‎»

Це перший у своєму роді україномовний курс, що базується на міжнародних стандартах і поєднує в собі теоретичну базу та практичні компоненти з питань протидії сексуальному насильству, пов’язаному з війною в Україні. 

Курси Prometheus+:

 

📌 «Основи DevOps та Kubernetes від GlobalLogic»

Здобудьте базові знання та практичні навички для отримання першої роботи‎ інженера DevOps. Пройдіть шлях до працевлаштованого ІТ-інженера з високим доходом та карʼєрними перспективами. Опануйте затребувану професію за 10 тижнів разом із GlobalLogic. Найкращі випускники будуть запрошені на співбесіди в компанію.

Курс викладає Денис Васильєв, провідний інженер DevOps з 17-річним досвідом.

 📌 «QA Manual від GlobalLogic»

Ручне тестування програмного забезпечення – це напрям роботи в IT, що передбачає перегляд програмного забезпечення на предмет помилок, дефектів і вразливостей. Тестувальники вручну перевіряють програмне забезпечення як спеціалісти тестування і користувачі, контролюючи якість його роботи. Перевага методу — спеціалісту не потрібно володіти мовами програмування та глибокими технічними знаннями.

📌 «Автоматичне тестування програмного забезпечення»

Здобудьте ґрунтовні знання і практичні навички, достатні для отримання першої роботи автоматизатора тестування вебпродуктів, усього за 11 тижнів. Курс розроблено в співпраці з GlobalLogic: випускники курсу з найвищими результатами отримають шанс долучитися до проєктів компанії.

 📌 «Front-end. Повний курс для початківців від Ciklum»

Навчіться front-end розробці крок за кроком — від верстки до створення вебдодатків. Опануйте затребувану професію за 16 тижнів разом із Ciklum – найкращі випускники курсу отримають можливість продовжити кар’єру в компанії.

📌 «Розробка вебдодатків на Ruby від SoftServe‎»

Спробуйте свої сили в Ruby Software розробці! Курс розроблений в партнерстві з експертами найбільшої IT-аутсорсингової компанії України SoftServe. Кращі випускники курсу отримають можливість продовжити свою кар’єру в компанії.

Вже обрали курс для себе? 😉

Останні записи блогу

Інсайти з навчання

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…

Як налаштувати бізнес-процеси, щоб вони працювали?

Поради від Наталії Заверухи про організацію бізнес-процесів в умовах війни Що таке бізнес-процеси та яка…

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…