Обирайте свій і розпочинайте навчання!

Безплатні курси:

 

📌 «База: Сучасна військова підготовка» 

Курс містить 13 годин ключових знань із військового вишколу, орієнтованих на досвід цієї війни. Експерти курсу – професійні військові, які мають бойовий досвід з 2014 року й дотепер. Програма охоплює ключові напрями: від загальної підготовки і побутових умов на фронті до видів озброєння, тактичної підготовки та аеророзвідки. Також курс містить основи тактичної медицини і психологічної підготовки.

📌 «Цифрова безпека для громадських організацій в умовах війни» 

На курсі від Prometheus та Лабораторії цифрової безпеки ви дізнаєтеся, які активи має захищати громадська організація, чи потрібна їй політика цифрової безпеки, чому зберігання інформації на організаційних пристроях не виправдовує себе, як мігрувати в хмарні сервіси і захистити організаційні пристрої?

📌 «Особиста фізична безпека для журналістів, громадських активістів та волонтерів в умовах війни» 

Комплекс знань для захисту громадських активістів, працівників медіа та волонтерів. Ви навчитеся робити ревізію персональної безпеки, дізнаєтесь, як і коли треба оцінювати ризиків, довідаєтеся, чому важливо мати партнера з безпеки та зрозумієте, як аналізувати безпечність комунікації.

📌 «Основи Kubernetes‎» 

На курсі будуть висвітлені теми архітектури системи, задач, які вона розвʼязує, і моделі, що використовується для обробки розгортання контейнерів і масштабування. Ви дізнаєтеся про ConfigMaps і Secrets, а також про те, як використовувати Ingress. Курс розрахований на користувачів із базовими знаннями інтерфейсу командного рядка Linux (CLI) і розумінням контейнерних технологій.

📌 «Оцінка шкоди довкіллю від російської агресії»

Провідні екологи, економісти, юристи навчать вас збирати та фіксувати докази, користуватися формулами підрахунків збитків і ознайомлять із законодавством. Слухачі курсу дізнаються, як правильно говорити про шкоду та збитки, нанесені довкіллю, про пастки та підводні камені, які є у цій темі, а також про достовірні джерела інформації.

📌 «Добробут планети: що має знати й може вміти кожен»

Курс розроблено у співпраці з Всесвітнім фондом природи WWF-Україна. Дізнайтеся про глобальні екологічні виклики сьогодення та інструменти їх подолання.

📌 Стипендіальна програма від Google.org

Опануйте IT-професію безплатно на стипендіальній програмі від Google.org та INCO, яка надає безкоштовний доступ до Професійних сертифікатів від Google на Coursera. Програма також надасть слухачам комплексну соціально-психологічну підтримку та допомогу з підготовкою до працевлаштування. Ви можете обрати курс «IT Підтримка» або «Цифровий маркетинг і електронна комерція».

Курси Prometheus+:

 

📌 «Автоматичне тестування програмного забезпечення‎»

Засвойте основи автоматичного тестування програмного забезпечення‎, достатні для отримання першої роботи автоматизатора тестування вебпродуктів, усього за 16 тижнів разом із GlobalLogic Ukraine. Випускники курсу з найвищими результатами отримають шанс долучитися до проєктів компанії.

📌 «Основи DevOps та Kubernetes від GlobalLogic‎»

Опануйте затребувану професію інженера DevOps разом із GlobalLogic. За умови старанного проходження курсу і виконання всіх завдань ви зможете претендувати на позицію інженера DevOps вже через 10 тижнів! Курс викладає Денис Васильєв, провідний інженер DevOps з 17-річним досвідом.

📌 «Основи інтернет-маркетингу для початківців‎» 

Навчіться працювати з базовим інструментарієм інтернет-маркетологів та просувайте проєкти онлайн ще більш ефективно. Опануйте актуальну професію в форматі живих вебінарів всього за півтора місяці разом з кращими спікерами WebPromoExperts.

📌 Системний цикл курсів «Фундамент HR»

Запрошуємо опанувати кожен із напрямів HR: від рекрутингу та онбордингу до бренду роботодавця та розвитку персоналу. Обирайте окремі курси або, якщо хочете системно прокачати всі напрямки HR, проходьте повний цикл «Фундамент HR». 11 курсів для повного занурення у кар’єру HR. 12 лекторів для всеохопного подання матеріалу. Новий рівень вашого професійного розвитку.

 

Останні записи блогу

Інсайти з навчання

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…

Як налаштувати бізнес-процеси, щоб вони працювали?

Поради від Наталії Заверухи про організацію бізнес-процесів в умовах війни Що таке бізнес-процеси та яка…

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…