З інженера-гідрогеолога перекваліфікуватися на керівника команди b2b-продажів в компанії Portmone.com — як вам така трансформація?

 

Наважитися кардинально змінити кваліфікацію — важко, особливо, якщо за освітою ти інженер, а працевлаштовуєшся у відділ продажів. Однак Любові Розиган, студентці Prometheus, це вдалося! У рамках рубрики #історії_наших_слухачів ми поспілкувалися з керівницею команди b2b-продажів в компанії Portmone.com, аби дізнатися про її досвід онлайн-навчання на Prometheus. Нижче викладена історія від першої особи.

 «Перекваліфікуватися та побороти упередження мені допоміг Prometheus»

Мене звати Любов Розиган, мені 28 років і сьогодні я керую командою b2b-продажів в компанії Portmone.com — провайдера платіжних рішень №1 в Україні. У 2016 я була молодшим науковим співробітником дослідницького інституту, отримувала зарплатню близько 3,5 тис. гривень та ледь зводила кінці з кінцями. Фінансування на наукові дослідження та перспектив у цій галузі на теренах України не було, навіть червоні дипломи не допомагали. Я розуміла, що треба щось змінювати. Зайвих грошей на навчання не мала, тож шукала ресурси з безкоштовною освітою. Так я познайомилася з Prometheus!

Який перший курс пройшли на Prometheus?

Першим став курс «Як знайти роботу своєї мрії» HR-експертки Тетяни Пашкіної. На ньому я отримала максимально детальний алгоритм ефективного працевлаштування з практичними порадами. Простіше сказати — набралася сміливості для пошуку нової роботи.

Другим курсом став «Жінки та чоловіки: гендер для всіх», викладачка якого — Тамара Марценюк — кандидатка соціологічних наук (сфера наукових інтересів – гендерна соціологія). На цьому курсі я навчилася аналізувати події та суспільні явища з гендерної точки зору, уникати дискримінацій, краще розуміти свої права та способи їх захисту. Головне — я повірила в те, що маю право конкурувати та діяти! Хоча всі люді різні, вони мають бути рівними у суспільстві.

Тож отримавши попередні знання та натхнення, я відгукнулася на вакансію «Менеджер по роботі з клієнтами», пройшла співбесіду та стала частиною команди! Звучить легко, але це був непростий період з поразками та перемогами. На всіх етапах кар’єрного шляху людині потрібні сміливість, завзяття та знання. Завдяки знанням нам з чоловіком вдалося вийти на нормальний заробіток, зіграти весілля та навіть придбати власне житло. Сьогодні я постійно знаходжу для себе корисні курси на Prometheus та радію можливості навчатися у визначних лідерів сучасної України. Найближчим часом планую пройти платний курс «Письменницька майстерність», адже хочу підтримати платформу та наблизитись до своєї мрії — написати роман. Мені є що розказати тим, хто ще в собі сумнівається.

Тепер я розумію, яка справжня цінність просвітницької діяльності Prometheus, чого вона варта та як впливає на життя людей.

P.S.: можливо все! А для того, що здається неможливим, на Prometheus знайдеться відповідний курс!

Ми щиро дякуємо Любові за те, що поділилася своїм досвідом навчання на нашій платформі. Такі історії мотивують нас робити більше! Бажаємо натхнення!

Останні записи блогу

Інсайти з навчання

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…

Як налаштувати бізнес-процеси, щоб вони працювали?

Поради від Наталії Заверухи про організацію бізнес-процесів в умовах війни Що таке бізнес-процеси та яка…

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…