📣 Prometheus + robota.ua =
ваші нові кар’єрні можливості

Від нових знань до нової роботи — два кліки

Освіта та кар’єра — не два окремі напрямки, а взаємопов’язані можливості. Оскільки всі здобуті вами знання та навички розширюють можливості на кар’єрному шляху та дозволяють реалізувати ваш професійний потенціал і амбіції.

До того ж диплом, сертифікат, атестат – це не кінець навчання, а часто лише його початок. Адже чим більше ви знаєте і вмієте, тим ширший простір для подальшого розвитку відкривається перед вами 🌍

Розуміючи це, Prometheus та robota.ua вирішили об’єднати свої зусилля та створити екосистему, де освіта допомагає зростанню в кар’єрі, а кар’єра надихає на подальше навчання та розвиток.

🔥 Найбільша освітня платформа України та найпопулярніший сайт з пошуку роботи серед українців оголошують про партнерство та старт спільного проєкту «Від нових знань до нової роботи: кар’єрний розвиток у два кліки».

Ми хочемо і готові працювати разом задля покращення якості освіти та працевлаштування в Україні. Це важлива та складна задача, тому ми розбили її на два етапи.

760X540_скрін robota

Перший етап проєкту – спільна підтримка користувачів між платформами

Для людей, які шукають роботу на robota.ua, Prometheus підбиратиме тематичні курси з вивчення нових напрямків або підвищення кваліфікації в межах конкретної професії. Уже зараз відібрано понад 100 курсів з різних професійних траєкторій для покращення soft- та hard-скілів.

Одночасно з цим на Prometheus слухачі курсів будуть одразу бачити, де отримані скіли зараз потрібні на ринку праці. Усе це допоможе отримати бажане запрошення на роботу 👍

Vector
Юлія-Ходаківська,-операційна-директора-Prometheus

«У світі професійних можливостей найбільшою цінністю є час. Його завжди не вистачає і він дорого коштує. Тому Prometheus завжди експериментує з методами скорочення часових витрат слухачів на шляху до їх цілі. Саме тому разом з robota.ua ми запускаємо цей проєкт. Подобається вакансія, але не вистачає знань — застрибуйте на курс, закривайте пробіли й подавайтеся. Без зайвих виборів чи пошуків, бережіть та цінуйте свій час»

Юлія Ходаківська,
операційна директора Prometheus

Другий етап проєкту – глибока взаємна інтеграція даних між платформами

Такий крок дозволить ще ефективніше забезпечувати користувачів пропозиціями та рекомендаціями, максимально адаптованими під їхні персональні потреби.

Це відкриє нові можливості для розвитку та підвищення задоволеності українців, які навчаються та шукають роботу 🇺🇦

Vector
Сергій-Лозко

«На ринку праці все більше цінуються не лише досвід та знання, а й гнучкість, здатність до швидкого навчання та адаптації до нових викликів. Саме тому ми об’єднуємо зусилля з Prometheus: щоб створити екосистему, де освіта та кар’єра йдуть пліч-о-пліч.
Ми допомагаємо кандидатам освоїти нові навички, аби привернути увагу роботодавців. І навпаки – знайти місце роботи, де оцінять їхню кваліфікацію»

Сергій Лозко,
директор з інновацій robota.ua

«Від нових знань до нової роботи: кар’єрний розвиток у два кліки» – це проєкт, завдяки якому українські фахівці та студенти отримають нові перспективи в розвитку кар’єри та простір для професійного зростання ⭐

Prometheus – найбільша освітня платформа в Україні, яка надає доступ до онлайн-курсів у різних галузях знань для підвищення кваліфікації та розвитку професійних навичок.
robota.ua – провідний джоб-сайт в Україні, який надає широкий вибір вакансій та послуги для працевлаштування та рекрутингу.

ЧАСТИНА І. ЯК ВСЕ ПОЧИНАЛОСЬ

Vector
photo_2023-08-07_14-37-24 1

«Ми хотіли взятися за цей проєкт, аби, по-перше, допомогти українцям та українкам, що втратили роботу. Людям, які просто для того, щоб прогодувати свою родину мали навчитися нової професії. По-друге, бо це, безумовно, було викликом для нас. 

 

Це було зовсім нове завдання, яке, як мені здається, вдалося виконати надзвичайно круто. Ми отримали понад 80% успішних завершень на цій програмі, з урахуванням того, що вона відбувалася під час найбільшої в Європі війни з часів Другої світової»

Навчання в укритті, або коли діти поснуть

Те, як наші студенти шукали час та можливість навчатися – окрема історія. Скільки людей – стільки й кейсів неймовірної стійкості та цілеспрямованості. 

 

Студентка Марина ділиться:

Наші клієнти та партнери

Останні записи блогу

Інсайти з навчання

📣 Prometheus + robota.ua = ваші нові кар’єрні можливості

📣 Prometheus + robota.ua = ваші нові кар’єрні можливості Від нових знань до нової роботи…

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…

Про майбутнє, виклики та роль FinTech для бізнесу від Богдана Кривенка

Світовий FinTech-сектор стабільно зростає, перевищуючи темпи світового ВВП. Частка світового FinTech в глобальному ВВП зростає,…

📣 Prometheus + robota.ua = ваші нові кар’єрні можливості

📣 Prometheus + robota.ua = ваші нові кар’єрні можливості Від нових знань до нової роботи…

Два роки повномасштабного супротиву 💔

Два роки повномасштабного супротиву 💔 За два роки повномасштабної війни ми навчилися не тільки гуртуватися,…