Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР
Доступно постійно
Хочете забезпечити безпеку харчування у вашому навчальному закладі? Дізнайтеся, як впроваджувати процедури НАССР у харчоблоках закладів освіти у курсі «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР». Від гігієнічних вимог до збалансованої документації – цей курс допоможе вам забезпечити найвищі стандарти харчової безпеки!

- Доступно постійно
- Мова курсу українська
- Сертифікат по закінченню
Про курс
Дотримуватися норм безпеки харчових продуктів важливо на всіх етапах – від збору врожаю до приготування їжі. Аби уникнути серйозних небезпек для людського здоров’я, оператори ринку продуктів мають добре орієнтуватися в харчовому законодавстві. Персонал, який обробляє, готує та подає страви в харчоблоках закладів освіти, повинен володіти достатніми знаннями щодо безпеки харчових продуктів. У нинішніх умовах операторам ринку необхідно забезпечити працівникам харчових підприємств базові знання. До того ж, це одна з обов’язкових умов започаткованої реформи шкільного харчування. Цей курс – продовження базового курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства». Він акцентується на питаннях виконання гігієнічних вимог і процедур, заснованих на принципах НАССР, особливостях ведення документації, застосування коригувальних заходів у харчоблоках, розташованих у закладах освіти. Під час навчання на курсі ви дізнаєтеся про:
-
програми-передумови (гігієнічні вимоги) – як впровадити і хто за що відповідає;
-
особливості застосування принципів НАССР у закладах громадського харчування;
-
збалансовану документацію – доказ діяльності та уникнення бюрократичних підходів.
-
знання та навички розробки й впровадження системи НАССР в умовах своєї діяльності;
-
розуміння особливостей функціонування системи НАССР та навички вирішення найтиповіших проблем;
-
вміння надавати компетентному органу докази щодо відповідності системи НАССР встановленим вимогам.
Партнери та донори курсу
Цей курс підходить для
керівників та засновників навчальних закладів
працівників
які відповідають за розробку та впровадження процедур на основі принципів системи НАССР у шкільних їдальнях та дитячих садках
персоналу
який обробляє, готує або подає їжу дітям
Програма курсу
Модуль 1
31 лекції ·
ІНФОРМАЦІЯ ПРО АВТОРІВ
Яна Добідовська

Cтарша експертка з питань правової політики та поінформованості Проєкту ЄС "Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров'я та благополуччя тварин в Україні" (EU4SaferFood)
Юрій Оглашенний

Експерт із питань безпечності харчових продуктів та АПК Проєкту ЄС "Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров'я та благополуччя тварин в Україні" (EU4SaferFood)
Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР
Реєструйся на безплатний курс і починай навчатися прямо зараз!
Записатись на курсУкраїнський автор
Навчання в будь-який час
Практика
Сертифікат по закінченню
Маєте питання?
Курс безкоштовний?
У який час будуть проходити заняття?
Чи зможу я отримати сертифікат по завершенню цього курсу?
Не знайшли відповідь?
Центр допомоги